Az örök hiányzó láncszem

Nekem már évek óta van egy apple watch órám, egyrészt azért vásároltam, mert rendszeresen futok, és hihetetlen nagy segítséget jelentett egy-egy edzés alkalmával a pulzusszám és a térkép, ami megmutatta, hogy milyen gyorsan és merre felé kell hogy vegyem az irányt edzés közben, de bizony a versenyeken is jó szolgálatot tett, amik bár mind amatőr versenyek voltak, nekem fontos volt a jó szereplés és ebben hihetetlen nagy segítséget jelentett, másrészt pedig nagyon sokat segít a mindennapi feladatok ellátásában is, hiszen csak rá kell pillantsak és máris tudom hogy ki hív vagy ki írt üzenetet, és az mennyire fontos.

Egyetlen hibája van ezeknek az óráknak, hogy ha az ember folyamatosan használja őket, folyamatos töltést is igényelnek, hiszen mint minden apple termék, nagyon gyorsan lemerülnek használat közben. És hát persze nap közben a folyamatos használat után, ildomos edzés előtt egy töltésre feltenni őket otthon, már ha az ember ezt meg tudja oldani, eszébe is jut és még ideje is van rá. Nekem ezek általában sosem találkoznak és mindig edzés közben merült le az órám, ami hihetetlen idegesítő, és elhatároztam, hogy megoldom a problémát, kell egy új apple watch töltő, amit az irodába helyezek el, így nap közben is tudom tölteni az órámat, és nem fog futás közben cserbenhagyni.

Fel is kerestem az applewatchshop.hu oldalt az egyik kollégám javaslatára, és megrendeltem az új töltőt, ami igazán gyorsan meg is érkezett, és most már egyáltalán nem jelent problémát számomra, hogy folyamatosan töltve legyen az órám. Nem hagy cserben sem munka sem pedig futás vagy edzés közben. A hiányzó láncszem így megoldódott.