Kedvenc családi éves időtöltésünk lett

Az ember a gyerekekkel néha nagyon nehezen bír, és persze hiába jólneveltek, és hiába fogadnak az esetek többségében szót az embernek, amikor tényleg nagyon fontos lenne, hogy hallgassanak a szülőkre, és a jobbik formájukat vegyék elő, bizony mindig fáradtak, nyűgösek, hisztisek és kedvetlenek. Persze azért nagyjából már tudjuk őket kezelni ezekben az időszakokban is, de mondjuk egy családi fotózást végig csinálni feszült és hisztis gyerekekkel azt hiszem mondhatom, hogy rémálom. Nekem volt is benne részem, és úgy is gondoltam, hogy soha többé nem csinálom végig. Még a első gyerek volt pici, és meg szerettük volna örökíteni az egész családot, ezért hívtunk egy profi fotóst, és kínszenvedés volt az egész másfél óra.

Most azonban már két kicsi vagy a kezünkben, és úgy gondoltam, hogy teszek még egy próbát, hát hogyha a fotóson is múlik a dolog, hogy mennyire lelkes vagy mennyire nyitott a gyerekek és tulajdonképpen az egész család felé. Erre a feladatra pedig az egyik barátnőm Szalai Balázs fotóst ajánlotta, aki el is vállalta a feladatot és ki is tűztük a dátumot. Mondanom sem kell, hogy hihetetlen feszült és ideges voltam a fotózás napján, mert tartottam tőle, hogy megint annyira nehéz és viselhetetlen lesz az egész mint az első alkalommal volt, de nagyon pozitív irányba kellett csalódnom.

Balázs nagyon lelkiismeretes és profi munkát végzet, mégsem volt feszült a fotózás, mert nem agyonra beállított képeket készített, hanem megadta a családnak a mozgás szabadságát, ettől pedig a gyerekek is mérhetetlen módon élvezték az egészet. Szuper képek lettek, és a gyerekek is élvezték, na és még mi is, ami talán a legnagyobb szó. Mindenkinek csak ajánlani tudom Balázs munkáját.