Beázott, vagy leszakadt? Csak egy megoldás maradt!

Nincs is annál bosszantóbb, ha az autó tetőkárpitja leszakad, vagy megereszkedik. Zavaró, idegesítő és azonnali megoldásért kiálltó probléma.. amire csak a profik fognak biztos megoldást nyújtani. Biztos vagyok benne, hogy alapvetően, te sem vagy az autó tetőkárpit javítás szakértője. Ezzel alapvetően nincs is semmi probléma, hiszen a tetőkárpit megereszkedése, sérülése egy igen ritka, de annál bosszantóbb jelenség, amire biztos vagyok, hogy a legtöbb ember azonnali megoldást szeretne találni.

Beázott, vagy leszakadt? Csak egy megoldás maradt!

A tetőkárpit a nagy felülete miatt egy könnyebben sérülő része a jármű belsejének. Egyszerűnek tűnhet ennek javítása, azonban ez koránt sem így van! Összetett elem, ami esetében ha szép és tartós megoldást akarunk, akkor egy tapasztalt műhely segítségére leszünk utalva. Ha megpróbálnánk erre más megoldást találni, akkor csak nagyobb galibát fogunk okozni, mintha azonnal a szakemberekre bíznánk. A hőingadozás, a páratartalom és egyéb hatások okán megereszkedhet a kárpit, mely eléggé veszélyes is lehet, túl az esztétikai problémákon. Ha már ez a probléma jelentkezik, akkor viszont meg kell nézni, hogy csak újraragasztani kell az elengedett elemeket, vagy pedig komolyabb felújításra van szükség. Hiszen, ha újraragasztjuk az elengedett felületet, de a felső réteg nem tart kellőképpen, akkor gyakorlatilag csak dolgoztunk vele, az eredmény mégis ugyan az lesz pár napon belül.

Tehát ha ilyen jellegű problémával találkozol, mindenképp ajánljuk, hogy kerüld el az idegeskedést és bízd rá autódat a profikra.