Mindennapi segítség

Nekem is, mint minden nőnek vannak olyan hibáim, amin egyszerűen nem tudok javítani, bárhogyan is próbálkozok. Egyszerűen mindig ugyanazokba a szituációkba keveredek, és a férjem bárhogy is próbál afelé terelni, hogy javítsam ki ezeket, nem tudom. Rájött már azt hiszem ő is, hogy ezeket bizony nem direkt csinálom, hiszen nekem is legalább annyira kellemetlen, hogy ha valahova mennem kell és egyeztetnem kell vele, hogy hol találkozunk, vagy hogy pontosan hogyan megyünk, és lemerül a telefonom, de nem tudok mit tenni. Az apple termékek egyik sajátos velejárója, hogy nem igazán bírja sokáig az akkumulátor.

Persze, hogy ha nap közben eszemben lenne a két gyerek menedzselése, a munka, az utazás, a tárgyalások közepette, hogy folyamatosan töltve legyen a telefon, akkor nem kerülnék valószínűleg ilyen nehéz helyzetekbe, de erre nekem már sajnos tényleg nincsen kapacitásom. Egyszerűen annyira sok feladatot és rohanást tartogat így is a nap, hogy nem tudok még arra is figyelni, hogy figyeljem, hogy hány százalékon van a telefonom, nehogy este, hogy ha kell és szükség lesz rá, akkor lemerüljön.

Így aztán, a legutolsó ilyen alkalommal a férjem megelégelte ezeket a nehéz szituációkat, és bizony beszerzett egy kis ajándékot, a kis dobozban pedig nem volt más, mint egy power bank. Egyszerűen nem is értem, hogy én miért nem gondoltam erre a megoldásra eddig, hiszen elegáns, iszonyatosan nagy segítség, és minden ilyen szituációban egy mozdulattal kisegít. Azóta sosem volt olyan probléma, hogy lemerültem volna, mióta megkaptam. Kicsi, kedves aranyos és hatalmas segítség, ami mindig velem van a táskámban, persze mindig feltöltve. A világ legjobb találmánya, és még szép is a baseus jóvoltából. Imádom.