Egy tökéletes eszköz

Az ember, amikor kialakítja saját vállalkozását természetesen a legnagyobb tervekben gondolkodik, és azt gondolom, ez így is van jól, mert hiszen ahogyan a mondás is tartja, ki nagyot nem álmodik, sikeres sem lehet. Én is nagyot álmodtam amikor belekezdtem, és hála a jó égnek azt mondhatom, hogy nagyrészt sikerült is tartanom a terveimet, az előre kitűzött céljaimat. Jelenleg már azon fáradozhatok az összes kollégával és beosztottal együtt, hogy minél inkább növelni tudjam a meglévő ügyfelek elégedettségét, és általuk, az ajánlásaik révén igyekszem új ügyfeleket szerezni.

Persze nem egyedül értem el ezeket a sikereket. Elengedhetetlen volt ehhez a kollégák fáradhatatlan és igazán lelkiismeretes munkája, na és persze a külső szakértő partnerek, akik segítségét kértem egy-egy tevékenység feladatainak ellátásában. Tudom ugyanis, hogy vannak olyan szakterületek, amik speciális tudást és szakmai tapasztalatot igényelnek ahhoz, hogy tényleg professzionális eredményeket lehessen elérni velük. Ilyen például a munkavállalók elhelyezésének és folyamatos fejlesztésének területe, amiben én a kogwheel munkatársainak segítségére számíthattam a kezdetek kezdetén és számíthatok most is.

Jelenleg például az asszertív kommunikáció fejlesztését használjuk eszközként a kommunikáció javítására, így az ügyfelekkel való kapcsolattartás és bánásmód alakítására. Hihetetlen eredményeket tudtunk elérni már egy-egy alkalom után is az ügyfelek körében, akiktől folyamatosan érkeznek vissza hozzánk a pozitívabbnál pozitívabb visszajelzések. Imádom ezt a csapatot, azt gondolom, hogy a legjobb döntésem volt már a kezdetekkor, hogy velük kezdtem el dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy csakúgy mint én, bárki elégedett lesz a szolgáltatásukkal és rengeteget segítenek majd a vállalat folyamatos növekedésének elérésében, közvetett, nem az értékesítést közvetlenül érintő módon, de annál tartósabb eredményekkel.